
#offnegiysemformija Black Edition ;)
#offnegiysemformija beyaz bluz stokları yenilendiği gibi bu sefer yanlarına siyahlar da eklendi. Siyahla aranız nasıl bilmiyorum ama her daim kurtarıcı olduğu kesin. Benim değişmez favorim ise beyazlar. 😉 Özellikle bu yeni kumaş ve kalıpla, hiç çıkarmak istemediğim üniformama döndü. Eminim siz de bir kere kumaşına dokundunuz mu, aynen benim gibi aşk yaşacayacaksınız 😉 Sınırlı sayıda üretilen off ne giysem for Mija bluzlar mymija.com‘da sizi bekler.
?The white blouse? of off ne giysem’s collection for Mija is still my favorite piece. But please check the new black edition too. I’m sure it will make a lot of fans itself. 😉 The collection is still limited. Please go on and check mymija.com to explore and shop.
Top: offnegiysem for mija / mymija.com – Jacket (new): Zara – Leggings: Günseli Türkay – Booties: Alexander Wang – Coat: Machka – Bag: Marni – Bracelets: Begart, Choke Jungle – der-liebling x maritsa