Çok Gezenler Kulübü part 1: 1 tam 2 çeyrek

| 8 Yorum

off ne giysem, topshop gömlek, mavi jeans şort, massiomo dutti sandalet, beymen club, zara

Çok Gezenler Kulubü‘nü duymayan kaldı mı?

Duymayan kalmadı ama uçağa atlayıp bilmediği sokaklarda kaybolma ve kendi hikayesini yaratma fırsatı sunan bu kulüpte herkesin aklının kaldığı kesin.

Nitekim ben, Hazal Yılmaz bu projeden ilk bahsettiğinde karışık duygular içinde ne tarafa koşacağımı şaşırmıştım. Önce bayıldım, sonra özendim, yok yok çook kıskandım, istifayı basıyordum, durdum, düşündüm, haftasonu kaçamağıymış dedim sakinleştim, vize telaşına düştüm, ne akıllıca fikir deyip durdum, hayal kurdum, şimdi de valiz yaptım, Viyana’da 1 tam 2 çeyrek güne neler sığdıracağımın telaşına düştüm!

Sıra bana geldi ama size de gelecek. Zira bu defa Pegasus‘dan bilet dağıtıyor olacağız. Hadi siz de bu kulübe dahil olun ve twitter‘dan an be an paylaşacağım #cokgezenlerkulubu hashtag’li Viyana notlarını takipte kalın.

Ama öncelikle, bu Viyana yolcusunun kulağı sizde!

1 tam 2 çeyrek günde, ”beriki sokağa dalarsan, Viyana’nın tasarım vahası Galata’sını bulursun, filancı restoranda en güzel şinitzeli yersin, müzelerden müze beğen şehrinde joker hakkını kesinlikle şuracıktakinde kullanmalısın” önerilerinizi beklerim 🙂

off ne giysem, topshop gömlek, mavi jeans şort, massiomo dutti sandalet, beymen club, zara

off ne giysem, topshop gömlek, mavi jeans şort, massiomo dutti sandalet, beymen club, zara

Gömlek: Topshop – Şort: Mavi – Sandalet: Massimo Dutti Çanta: Zara Gözlük: Club Beymen

İstanbul’da yazla son flörtleri yaşarken, Viyana’da sonbaharın kollarına düşeceğimiz kesin. Şimdi, şort ve sandaletlerle vedalaşıp, Viyana’da sonbahara merhaba diyecek kışlıkları çıkartmaya kaçıyorum!